Karácsonyi nyitvatartás
Kedves Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018...
Minősített Könyvtár díj
A Minősített Könyvtár kitüntető címet elismerő...

Akadálymentes szolgáltatások az esélyegyenlőségért - Érzékenyítő tréning

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottság Akadálymentes könyvtár munkacsoportja a Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Irodával (SHÜTI) együttműködve érzékenyítő tréninget szervezett 2018 júniusában.

A rendezvény célja az egyetem fogyatékosügyi politikájának megerősítése, a befogadó szemlélet elősegítése és az egyenlő esélyű hozzáférés eszméjének tudatosítása volt. Az egyetem könyvtárainak munkatársai, megismerkedhettek a hallássérült, látássérült, mozgássérült, autizmus spektrum zavarban, illetve tanulási zavarban érintett hallgatók, olvasók speciális könyvtárhasználati igényeivel, valamint az esélyegyenlőségük biztosításához szükséges szolgáltatásokkal.

A rendezvényen elhangzott előadások anyagai elérhetők az EDIT repozitóriumában. A pozitív visszajelzésekre és a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb tréning megrendezését tervezzük.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.