Bach-koncert
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár aulája ad...
K21 beszámoló nap
A járványügyi helyzetre való tekintettel a K21...
Az inga éjszakája
Helyszín: ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárban,...
Lapokba zárt titkaink
Könyvbemutatóink keretében könyvtárunk különleges...
Tárlatvezetés az Eötvös-kiállításon
A Múzeumok Őszi Fesztiválja alkalmából A...
Könyvtári MOOC
Elérhetővé vált az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (...
Megújult restaurátor-műhelyünk
Európai viszonylatban is jelentős a könyvtárban...
Online beiratkozás
Egy évvel ezelőtt tettük hozzáférhetővé mobil...
6877
6849
6835
6804
6803
6797
6784
6619
 

K21 beszámoló nap – Eredmények a minőségfejlesztés tükrében

A járványügyi helyzetre való tekintettel a K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottság idei harmadik negyedéves beszámolójára elektronikus úton került sor. A munkacsoportok elkészítették az elmúlt negyedévben elvégzett feladataikról az összefoglalókat. Az eredményekről és sikerekről a tagok a K21 közös kommunikációs felületén tájékozódhattak.

A könyvtárvezetők az Európai Kiválósági Díj (EFQM) pályázata kapcsán a három fejlesztési projekt feladatain dolgoztak. Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) valamennyi könyvtárára egységesen vonatkozó asszimilációs dokumentumok, a teljesítményértékelési rendszer értékelési skálája, illetve táblázata a mérföldkő jelentésekkel együtt elkészült, és elfogadásra került. A szervezet kommunikációs projektje keretében a Minőségügyi Irodával együttműködve a Primer kutatási munkacsoport kiértékelte a kérdőíves felmérés adatait, az intézkedési terv véglegesítése október közepére várható.

Szintén megkezdődött a folyamatleltár felülvizsgálata, és a 2019-ben elvégzett folyamat audithoz kapcsolódó folyamatleírások aktualizálása.

A jelenlegi járványhelyzet miatt a könyvtárosok részére az akadálymentesítés és a zöld könyvtári témában tervezett érzékenyítő programok nem valósulhattak meg, a tréningek megszervezésére a járványhelyzet alakulásától függően kerül majd sor 2021-ben.

A Kommunikációs munkacsoport a Google Drive felületén és a levelezőrendszeren keresztül tájékoztatást nyújtott a járványügyi helyzetre való tekintettel rendhagyó módon megszervezésre kerülő beszámoló napokról és a munkacsoportok dokumentációjának elérhetőségeiről. Hírt adtunk az EKSZ könyvtárainak online szolgáltatásairól, az elérhető fejlesztésekről, az új közös keresőről (ELTEfind), az online beiratkozás és tagsághosszabbítás lehetőségéről, a már helyfoglalásra is használható mobil ELTE Könyvtár WebApp-unk továbbfejlesztett változatáról, illetve a külső akkumulátorok (powerbank) kölcsönzési lehetőségéről. Közzétettük az EKSZ Könyvtári MOOC online kurzusával kapcsolatos híranyagot is portálunkon és Facebook-oldalunkon. Újabb fejlesztéseinkről és eredményeinkről portálunkon hamarosan friss hírrel jelentkezünk!

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Régi katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.