Munkatársat keresünk
Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak...

Kényelmesebb kiszolgálás – okostelefonon is

Januártól új kényelmi szolgáltatást indított az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár. Nagy képernyős kivetítőn követhető ügyfélhívó rendszerünk technikai fejlesztése keretében további három monitor került installálásra a könyvtár különböző helyiségeiben. Az új szolgáltatásnak köszönhetően látogatóink könnyen tájékozódhatnak az Aulában, a Nagyolvasóban és a Tájékoztató teremben is a kikért kötetek megérkezéséről.

A monitor az olvasójegy vonalkódja mellett a hallgatók Neptun-kódját is kijelzi a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért. A raktárból felhozott könyvek listája egy teljes órán keresztül folyamatosan megtekinthető, a képernyő alján pedig a honlapról érkező friss hírekből lehet informálódni, melynek köszönhetően a várakozási idő is hasznosan és kellemesen telik. Mobiltelefonra optimalizált honlapunk és egy webes applikáció segítségével az átvehető kérések listája okostelefonon helyszíntől függetlenül bárhonnan követhető.

Az ügyfélhívó rendszer a jövőben hangosbemondóként is funkcionál, melyen keresztül olvasóink hasznos információkhoz juthatnak . A „Könyvtár hangjai” az év elején meghirdetett Facebook-felhívásunk nyerteseiből kerültek ki.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Azulfidine | Where To Purchase Forum
2018.10.15. 04:08
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.