Elérhető a könyvtár új naptára!
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár 2019-es...
Az év kitüntetettje
Az elmúlt év karácsonyán Czinki-Vietorisz...
Digitalizált Eötvös-jegyzetek
A közelmúltban vásárlás útján az Eötvös Loránd...
Kétszáz új olvasó – egy nap alatt
Mikulás-napi meglepetésként ingyen...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Novemberben került sor a Könyvtár Café idei...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár...
4953
4951
4891
4890
4889
4888

Minőség az egyetem könyvtáraiban - K21 beszámoló nap

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár Tanácstermében az év utolsó beszámoló napján az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottsága összegezte a 2018. év eredményeit. A rendezvény teret adott a Minősített Könyvtár cím elnyerésének megünneplésére is.

A K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottság hét munkacsoportja az eredmények tekintetében rendkívül sikeres évet zárhatott, melyet a Minősített Könyvtár cím elnyerése fémjelzett.

Az EKSZ könyvtárai és munkatársai az év során többször és több tekintetben is mérlegre kerültek. Idén lezajlott a hallgatói igény- és elégedettségi mérés, a könyvtárainkban pedig zöld könyvtári felmérés készült környezetünk védelme és a társadalmi felelősségvállalás tudatosítása jegyében. Munkatársaink körében motivációs felmérést és kompetenciamérést végeztünk, továbbá a minőségfejlesztési jelentést is elkészítették kollégáink.

Az akadálymentesítés elősegítése, valamint a speciális szükségletű hallgatók igényeinek kielégítése érdekében felmérést végeztünk az érintettek körében. A felmérés eredményeit a jövőbeni szolgáltatásfejlesztéseink során messzemenőkig igyekszünk figyelembe venni. Hangsúlyt fektettünk arra is, hogy az EKSZ munkatársai fogyatékossággal élő olvasók mindennapos kihívásaira és nehézségeire érzékennyé váljanak. Az érzékenyítő program a Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda (SHÜTI) munkatársainak közreműködésével valósult meg.

Idén felülvizsgáltuk a stratégiánkat, mely a közeljövőben ez Egyetem szenátusa elé kerül, illetve a teljes intézményre kiterjedően önértékelést folytattunk. A visegrádi csapatépítő tréningünkön és a Könyvtár Café rendezvényei keretében oldott légkörben osztották meg a résztvevő könyvtárosok egymással a külföldi útjaik során szerzett tapasztalataikat, és a könyvtárainkban alkalmazható jó gyakorlatokat.

Jelenleg egy könyvtáros díj megalapításán, valamint a teljesítményértékelési rendszeren dolgoznak könyvtárvezetőink.

A közeljövőben a megvalósuló innovációink szolgáltatásfejlesztésben megjelenő hatásait prezentálva a Könyvtári Minőség Díj elnyerésére pályázunk.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.