Zöld utat a jövőnek
Az ELTE Könyvtári Tanácsának K21...
Megújult a ruhatárunk!
Könyvtárunk megújult ruhatári szolgáltatással...
1% - a könyvtárért
A 2018-ban Magyar Örökség Díjat és Minősített...
5188
5090
5016
 

Passzold vissza tesó!

Iratkozz be az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárba, és máris leadhatod használaton kívüli mobiltelefonodat az aulába kihelyezett gyűjtődobozba. Az összegyűlt használt telefonokat később az Inter-Metal Recycling Kft. veszi át újrahasznosításra, csökkentve az e-hulladék mennyiségét és ökológiai lábnyomunkat.

Könyvtárunk kiemelten fontosnak tartja a környezet védelmét és a hulladékok újrahasznosítását, ezért csatlakozott a „Passzold vissza tesó!” szlogennel fémjelzett programhoz gyűjtőhelyként. A mobilkészülékek visszagyűjtésére meghirdetett kampányt a magyarországi Jane Goodall Intézet indította, az illegális bányászat és a Föld kizsákmányolásának visszaszorítása érdekében. A mobiltelefonok gyártásához szükséges néhány fém (pl. kobalt, arany, koltán) ellenőrizetlen körülmények között történő bányászata ugyanis felemészti az Afrikában őshonos veszélyeztetett fajok, többek között a gorillák és csimpánzok élőhelyét. Most te is tehetsz a megmentésükért! Kapd fel a telefonod, és irány a könyvtár! (1053 Budapest, Ferenciek tere 6.)

 

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.