Open Science Információs nap
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Open...
Családbarát könyvtár!
A látogatószám tekintetében minden eddiginél...
K21 beszámoló nap
Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) K21...
4735
4748
4747

Sikerrel zárta az idei Múzeumok Éjszakáját az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár

Sikeresen lezajlottak a Múzeumok Éjszakája keretében szervezett programjaink 2018. június 23-án. Több mint félezer látogatót vonzottak éjszakai túráink, a Budapesti Monteverdi Kórus koncertje és a Nagy Emma–Dénes Ábel–Sebestyén Patrik–Trió jazz együttes előadása.

A Múzeumok Éjszakája programsorozatát a Budapesti Monteverdi Kórus hangversenye nyitotta meg, melynek keretében a kórusirodalom kiemelkedő alkotásai csendültek fel. Az összhangzást az aula oszlopcsarnokának egyedülálló akusztikai adottságai tették különlegessé. Monteverdi, Debussy, Liszt, Rahmaninov, Kodály és Bartók darabjai mellett a jazz kedvelői is találtak kedvükre valót Nagy Emma, Dénes Ábel és Sebestyén Patrik koncertjén.

A Magyar Örökség díjjal 2018. június 23-án kitüntetett ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár megnyitotta restaurátor-műhelyének kapuit, bemutatva a papíröntés és a könyvrestaurálás technikáit. Könyvtári túráink során az épület történetéről és architektúrájáról hallhattak az érdeklődők. Buzogány Dezső kalligráfiai műhelyfoglalkozása a szépírás művészetével ismertette meg a közönséget, felnőtteket és gyerekeket egyaránt vonzott a program.

A több mint 450 éve a magyar kultúra és tudomány szolgálatában álló ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár szeretettel várja a Kulturális Örökség Napjain (2018. szeptember 15.) szervezett programjaira is! Részletesebb információk hamarosan elérhetők honlapunkon.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár programjai az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány és Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata támogatásával valósultak meg.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.