Munkatársat keresünk
Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak...

Valóságos könyvtár – könyvtári valóság

November végén a Valóságos könyvtár – Könyvtári valóság III. címmel az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézet, az Irodalomtudományi Doktori Iskola Könyvtártudományi doktori program és a BTK Digitális Bölcsészet Központja által rendezett konferencia a tudományág interdiszciplináris arculatára irányította a közönség figyelmét.

A programsorozat résztvevőit Dr. Szalay Péter, az ELTE tudományos ügyek rektorhelyettese, Dr. Borsodi Csaba, az ELTE BTK dékánja és Dr. Kiszl Péter, az ELTE BTK KITI intézetigazgatója és a doktori program vezetője köszöntötte, a rendezvényt Sepsey Tamásné Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közgyűjteményi Főosztályának vezetője nyitotta meg.

A plenáris ülésen és a három szekció során a félszáz előadó gondolatébresztő előadása a Magyar Tudomány Ünnepe keretében lehetőséget nyújtott a könyvtár- és információtudomány aktuális kérdéseinek megvitatására, a könyvtárak tudományos kutatómunkát támogató küldetésének és a jövőbeni kihívásoknak a megbeszélésére.

A Digitális bölcsészet szekció helyszínéül szolgáló ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár két munkatársa is hozzájárult a konferencia sikeréhez prezentációjával. Virág Gabriella a hosszú távú megőrzés és hozzáférés biztosítása kapcsán az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár szolgáltatásait mutatta be, Garamvölgyi László pedig az Open Access folyóirat publikálása ingyenes eszközzel az Eötvös Loránd Tudományegyetemen címmel tartott prezentációt.

A rendezvényről készült képek itt érhetők el. Az előadások írásos változatai előreláthatólag 2018 nyarán konferenciakötet formájában is megjelennek.

Közelgő események

2018. október 18., csütörtök - 13:30
2018. október 18., csütörtök - 13:30
2018. október 18., csütörtök - 09:30
2018. október 18., csütörtök - 09:30
2018. október 18., csütörtök - 09:00
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Azulfidine | Where To Purchase Forum
2018.10.15. 04:08
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.



ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.