Friday, 18 April, 2014
magyar   English   deutsch  

Event calendar

April 2014

Tudásdepó - Tudásvásár

Database news

Free ACM webcast with Don Gotterbarn and Keith Miller

University Library Service

"Computing Professionalism: Do Good and Avoid Evil...and Why It Is Complicated to Do that in Computing," presented on Thursday, January 23, 2014 at 1 pm ET (noon CT/11 am MT/10 am PT/6 pm GMT) by Don Gotterbarn, Director of the Software Engineering Ethics Research Institute and Chair of the ACM Committee on Professional Ethics. The talk will be followed by a live question and answer session moderated by Keith Miller of the University of Missouri - St. Louis.

 

Date: January 23, 2014 6pm GMT

Acces to EBSCO AtoZ again!

University Library Service

AtoZ service of EBSCO database accessible again from ELTE PC's!

Search


Ask a librarian

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Shouts automatically update every 3 seconds
Visitorbkgqxlpozwubs, http://www.mixtaperiot.com/ Cialis vs viagra, hcKLSWL, http://syriantaskforce.org/ buy provigil, hsppCoj, http://www.bisdroseparade.com/ Vicodin and pregnancy, mTTvVPk, http://adaptfunrun.org/ Online pokies free, tXXVPkM, http://rosamundesausagegrill.com/ Line xanax, jDceoBl, http://www.clonazepamblogger.com/ Klonopin and anxiety, ozsIVyv.2014-04-18 03:20
E-LibrarianTisztelt Látogató! A keresett könyvből a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karon, a Pedagógiai és Pszichológiai Karon és a Társadalomtudományi Karon talál kölcsönözhető példányt. A részletekről itt tájékozódhat: http://is.gd/3aNIBd Üdvözlettel: egy e-könyvtáros2014-04-17 13:58
VisitorTisztelt Könyvtáros! Érdeklődöm, hogy van-e kölcsönözhető példány az alábbi könyvből? Balogh László: Pedagógiai pszichológia az iskolai gyakorlatban2014-04-16 19:52
E-LibrarianTisztelt Látogató! A keresett kézirat G100-as jelzet alatt megtalálható az Egyetemi Könyvtárban. Megtekinteni beiratkozás után az olvasóteremben tudja nyitva tartási időben, H-P: 10-20. A beiratkozásnál kölcsönző vagy kutató jegyet kell váltania, a részleteiről itt tájékozódhat: http://konyvtar.elte.hu/hu/ek A kéziratot előkészítük Önnek az Olvasóteremben. Üdvözlettel: e-könyvtáros2014-03-31 13:24
VisitorTisztelt Könyvtáros! A Wikipedián talált információ szerint Rajcsányi Ádám egy kézirata, nevezetesen: "Liber genealogiarum perprius ab a. 17l8 usque a. 1760 magno labore finaliter elaboratarum, ac per Adamum de Rajcsán mp. descriptarum." Fol. p. 301 és index. - (Medveczky Frigyes egyetemi tanár könyvtárából.) Az ELTE könyvtárában található. Kérem szíves válaszát, hogyan és mikor tudnám ezt a kéziratot áttanulmányozni? Köszönettel: Nyitrai István2014-03-28 20:01
E-LibrarianTisztelt Látogató! Sajnos az Egyetemi Könyvtárnak nincs előfizetése az Új Magyar Közigazgatás című folyóiratra, azonban az alábbi linken teljes szöveggel letölthetőek az egyes számok: http://ujmagyarkozig.complex.hu/laparchivum.php Üdvözlettel: e-könyvtáros2014-03-25 12:12
VisitorTisztelt Könyvtáros! Szeretném megkérdezni, hogy megtalálható-e és kölcsönözhető-e Önöknél az Új Magyar Közigazgatás című folyóirat? Köszönettel!2014-03-25 12:05
E-LibrarianTisztelt Látogató! Kérésével a Távol-keleti Intézet Könyvtárához fordulhat. Elérhetőségei:far_eastern_library@btk.elte.hu, + 36 1 411 6500/2021. Üdvözlettel: egy e-könyvtáros2014-03-18 16:44
VisitorTisztelt Könyvtáros! A Távol-keleti Intézet Könyvtárában találtam egy feldolgozás alatt lévő könyvet, amelyet szeretnék könyvtárközi kölcsönzéssel megkérni. Vonalkódja: 10049110000601 Shaughnessy, E. L.: I Ching. Van-e erre lehetőség. Üdvözlettel: Líborné Putnoki Edit könyvtáros (Orosháza)2014-03-18 12:26
E-LibrarianTisztelt Látogató! Sajnos az ELTE előfizetése lejárt az EndNote bibliográfiakezelő programra, ezért nem tudja letölteni azt otthoni számítógépére. Új program vásárlásához igényfelmérést indítottunk, kérem töltse ki az erre vonatkozó kérdőívet! A felmérést a főoldalon találja! Üdvözlettel és köszönettel: egy e-könyvtáros2014-03-03 17:24