Vincze Erika tipográfus művész "Fecit" című kalligráfia kiállítása az Egyetemi Könyvtár Nagyolvasójában, április 12. és június 22. között

A kiállítás kurátora: Kiszl Péter, az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézet igazgatója
A kiállítás 2013. április 12-től − június 22-ig látogatható, hétköznapokon 10−20 óra között az Egyetemi Könyvtár Nagyolvasójában (Budapest V., Ferenciek tere 6., I. em. 9.)

 

Tekintettel arra, hogy a Nagyolvasóban időnként rendezvényekre kerül sor, ajánlatos a kiállítás meglátogatasa előtt tájékozódni a honlapról, vagy telefonon (4116500/3417), hogy a látogatás tervezett időpontjában nincs-e rendezvény.

A kiállítás ünnepélyes megnyitójára 2013. április 11-én 15:00-kor került sor. A megjelenteket Kálóczi Katalin, az Egyetemi Könyvtár főigazgató-helyettese köszöntötte. A kiállítás kurátora, Kiszl Péter, az ELTE BTK Könyvtár- és Információtudományi Intézetének igazgatója, beszédében beszámolt arról, ahogy a művésznő első önálló kiállítása létrejött, azt követően a kiállítást Maczó Péter, a aMoholy-Nagy Művészet Egyetem Média Intézetének docense nyitotta meg.

A megnyitó felemelő pillanata volt, amikor Vincze Erika, megköszönve a kiállítás lehetőségét, ünnepélyesen leleplezte a kiállítás középpontjában elhelyezett ajándékát: Pázmány Péter 1635-ös alapítólevelének általa készített pontos másolatát, melyet az Egyetemi Könyvtárnak adományozott.

Plakát, Vincze Erika bemutatkozás, csoportos kiállítások:

Csatolt fájl: 

A kép eltávolítva.vincze_erika_plakat.pdf

A kép eltávolítva.nulla_dies_sine_linea.pdf

A kép eltávolítva.csoportos_kiallitasok.pdf