Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Megjelenés ideje
Megjelenés helye
bcoolmagazin.hu

Megjelenés formátuma

Megjelenés fajtája

Intézmény

Terjedelem

Téma

Nyelv

Hatókör

Forrás helye
https://bcoolmagazin.hu/februarban-uj-koncepcioval-erkezik-a-budapest-central-european-fashion-week/
Szövegrész

"A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat.

 

Az Ügynökség a nagy nemzetközi divathetek előtt, négy ikonikus budapesti helyszínen rendezi meg a divathetet, biztosítva ezzel a nemzetközi szakemberek jelenlétét az eseménysorozaton, a hazai és regionális tervezők nemzetközi ismertségének növelését, továbbá hazánk országimázsának erősítését.

A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a közép-európai régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket. A 11. alkalommal megvalósuló programsorozatra 2023. február 2-6. között kerül sor Budapest több pontján. A február 4-5-én megrendezésre kerülő főesemény négy helyszínen ad majd otthont a tervezők prezentációinak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. [...]"