2023. február 1., szerda – 14:41
Először kaptak „MTMT Minősített folyóirat” címet ELTE-s folyóiratok. Három online tudományos folyóirat, a „Lejana”, a „RussianStudies.hu” és a „Távol-Keleti Tanulmányok” részesült a tanúsítványban. Az elismerés mind az egyetemen belül, mind országosan kiemelkedőnek számít.
2022. október 25., kedd – 09:34
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár és az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár MTMT-képzéseket szervez az ELTE BTK oktatóinak, doktoranduszainak és hallgatóinak. Az oktatások online (Microsoft Teams) formában zajlanak. A képzések ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött.
2022. október 20., csütörtök – 08:56
Az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár idén ősszel is előadás-sorozatot szervez oktatóknak, kutatóknak és doktoranduszoknak, hogy segítse kutatásaikat, valamint publikációs és tudománymetriai teljesítményük növelését. Az előadásokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2022. április 6., szerda – 13:53
Az ELTE Társadalomtudományi Karának Némedi Dénes Könyvtára előadás-sorozatot szervez oktatók, kutatók és PhD-hallgatók számára. A cél munkájuk, kutatásuk, publikációs tevékenységük, valamint láthatóságuk növelésének támogatása. Az előadások online formában, Microsoft Teamsen keresztül kerülnek megrendezésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2022. április 6., szerda – 11:22
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár és az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Könyvtára MTMT-képzéseket szervez az ELTE PPK oktatóinak, doktoranduszainak. Az oktatások online (Microsoft Teams) formában zajlanak. A képzések ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött.
Illusztráció szerzője, forrása:
https://www.mtmt.hu/